Sportske igre

Ribnjak Stubički Golubovec bio je domaćin drugih sportskih igara NGH Grupe iz Donje Stubice, Sportski događaj koji je okupio zaposlenike iz različitih dijelova tvrtke. Svi su se okupili s jednim ciljem – uživati u sportskim natjecanjima, timskom duhu i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Sportske igre NGH Grupe okupile su djelatnike iz različitih sektora tvrtke kako bi proveli dan ispunjen sportskim aktivnostima i igrama. Ova godišnja tradicija osmišljena je kako bi se unaprijedila međusobna povezanost i osjećaj zajedništva među zaposlenicima. Od povlačenja konopca do odbojke na travi, preko trkačkih natjecanja, nošenja jajeta na žlici, vožnji u tačkama, skakanju u vreći, ribolovu i prolasku ispod letve, svaka ekipa pokazala je nevjerojatno rivalstvo i sportski duh. Sudionici su se potrudili dati sve od sebe i dokazati svoje vještine na terenu, ali je i međusobno bodrenje bilo neizostavan dio događaja.

Iako je natjecateljski duh vladao, osmijesi i smijeh bili su prisutni na svakom koraku. Atmosfera je bila ispunjena radosti i uzbuđenja dok su ekipe izmjenjivale svoje iskustvo i znanje. Bilo je iznenađenja i nevjerojatnih trenutaka koji će zauvijek ostati u sjećanju svih sudionika. Na kraju dana, svi su nestrpljivo čekali dodjelu nagrada. Uzbuđenje je dosegnulo vrhunac dok su najbolji pojedinci i timovi bili nagrađeni za svoj trud, vještine i sportski duh.

Ekipe su osvojile večeru u restoranu Punkt Beer House a naj-sportaši slobodni dan i romantičnu večeru za dvoje. Međutim, važno je napomenuti da je svaki sudionik zapravo bio pobjednik, jer su svi doprinijeli stvaranju jedinstvenog i nezaboravnog događaja.