OTVORENJE NOVE BETONARE

Svečano otvorenje nove betonare planirano je za 28. rujna 2023. godine, kada će članovi NGH Grupe, partneri, klijenti te lokalni i regionalni dužnosnici zajedno proslaviti ovaj značajan trenutak u povijesti tvrtke.


Betonara na novoj lokaciji u Mokricama, predstavlja rezultat dugogodišnjeg planiranja i ulaganja u infrastrukturu kako bi NGH Grupa nastavila pružati vrhunsku kvalitetu usluga svojim klijentima. Ovaj veliki projekt predstavlja važan korak prema jačanju i širenju poslovanja tvrtke na tržištu proizvodnje transportnih betona i betonske galanterije.


Nova betonara ukupne vrijednosti 2.528.452,18€ prostire se na 1.522 m², opremljena je najmodernijom tehnologijom i strojevima koji osiguravaju efikasnu i visokokvalitetnu proizvodnju betonskih mješavina istovremeno vodeći brigu o okolišu i održivosti. “Otvorenje betonare predstavlja ostvarenje naše vizije za daljnji razvoj i rast tvrtke. S ponosom gledamo na ovaj projekt koji će omogućiti da budemo još konkurentniji na tržištu i pružimo našim klijentima najbolju podršku u realizaciji njihovih građevinskih projekata.” – Ivan Hren, član Uprave i voditelj ovog važnog projekta. Osim što će nova betonara omogućiti tvrtki proizvodnju visokokvalitetnih betonskih smjesa, istovremeno će, s obzirom na novu lokaciju u Mokricama, doprinijeti i smanjenju troškova logistike i osigurati brzu isporuku proizvoda na gradilišta.
NGH Grupa s ovim velikim projektom nastavlja svoju usmjerenost prema inovacijama, kvaliteti i pouzdanosti, a otvorenje betonare predstavlja novu etapu u razvoju i rastu tvrtke na tržištu građevinskih materijala, pružajući nove mogućnosti za suradnje i partnerstva s dionicima u građevinskoj industriji i šire.

Investicija nove betonare u Mokricama nije uspjeh samo za NGH Grupu, već i prilika za cijelu zajednicu stvarajući prilike za nova zapošljavanja i promovirajući ekonomski razvoj grada Oroslavja i Krapinsko-zagorske županije. Svečano otvorenje bit će prilika za NGH Grupu da izrazi svoju zahvalnost svim partnerima, klijentima i zaposlenicima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog projekta, prezentirati svoje novo moderno proizvodno postrojenje i demonstrirati visoke standarde kvalitete proizvodnje, ali i
proslaviti svojih 30 godina uspješnog poslovanja.