Nakon ljetnog godišnjeg odmora, zaposleniciuselili u nove urede

Nakon što su se zaposlenici s osvježenim duhom i puni novih ideja vratili s godišnjeg odmora, došlo je vrijeme da se usele u nove urede. NGH Grupa odlučila je poduzeti dodatne korake kako bi stvarno iskoristila potencijal novog radnog prostora, ali isto tako uredila i učinila dodatno funkcionalnim i onaj prethodni.

U skladu s rastom i kontinuiranim širenjem, širenje radnog okruženja bio je nužan korak kako bi se zaposlenicima pružili bolji uvjeti rada i osigurali dostatni kapaciteti za buduće izazove. Ovo proširenje veže se na restrukturiranje i novu sistematizaciju tvrtke, uključujući nekoliko odjela, te dio zajedničkih službi podrške operativi i Upravi, koji su dobili svoje nove urede i opremu kako bi se olakšao njihov rad. Ovim korakom, tvrtka želi uspostaviti još bolju koordinaciju, potičući brži protok informacija i suradnju.

Cilj proširenja ureda je ne samo osigurati dovoljno prostora za rastući broj zaposlenika, već i stvoriti poticajno i ugodno radno okruženje koje će potaknuti inovacije i kreativnost. Novi uredi predstavljaju investiciju u bolju budućnost tvrtke i njezinih zaposlenika, dok tvrtka nastavlja rasti i širiti svoj utjecaj na tržištu.