O nama

Home Services O nama

Sukladno strateškoj odluci vlasnika i članova uprave, građevinska tvrtka Niskogradnja Hren d.o.o sa sjedištem u Donjoj Stubici od 20. listopada 2020. godine mijenja naziv i logotip tvrtke u NGH Grupu.

 

Kroz više od tri desetljeća tvrtka Niskogradnja Hren, utemeljena kao obiteljski obrt za građevinske usluge, te usluge prijevoza i zemljanih radova, uz dodanu kvalitetu i izvrsnost te radom i iskustvom. na svim velikim projektima izgradnje izrasla je u eminentnu tvrtku te se pozicionirala među najbolje građevinare u Republici Hrvatskoj. Sam rast poslovanja rezultirao je da radove niskogradnje 2005. proširi na objekte visokogradnje te se osim izvođenja građevinskih radova, počne baviti proizvodnjom i prodajom betona i betonske galanterije.

Konstantna želja za napredovanjem i što kvalitetnijem poslovanju dovela je vrhunske stručnjake u kolektiv, te se u periodu od posljednje tri godine broj zaposlenih udvostručio, pa tako tvrtka danas zapošljava 130 djelatnika. Po visini prihoda i imovine tvrtka spada u srednje velika poduzeća. Poslovanje akreditirano standardima a ISO 14001 i ISO 9001.

 

Na temelju dugoročnih strateških promišljanja, vlasnici su odlučili da tvrtka Niskogradnja Hren d.o.o. od studenog nastavlja raditi kao NGH Grupa d.o.o., s tim da građevinski dio poslovanja nastavlja rad pod tvrtkom NGH Gradnja koja je dio portfelja NGH Grupe.